(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті проблематика мовної компетенції розглядається як універсальне концептуальне представлення дійсності, що є проекцією зовнішніх та внутрішніх рис досвіду етносу.