(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті з’ясовано поняття «фоностилістичні уміння і навички» учнів профільних класів; розглянуто систему вправ для ефективного формування фоностилістичних умінь і навичок.