(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті визначено місце навчальних вправ із сучасної української літературної мови у фаховій підготовці майбутніх учителів-словесників, а також обґрунтувано доцільності її впровадження в практику роботи вищої школи.