(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто особливості фонаційних фразеологічних одиниць як характеристику манери висловлюватися, зокрема увага зосереджується на таких поняттях як „сила голосу”, „тон”, „інтонація”; визначається взаємозв’язок між одиницями вербального і невербального рівнів комунікації, наголошується на емоційності висловів такого типу, їхній комунікативній цінності.