(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
В статті розглядається ракетно-космічна термінологія як система у складі лексичної системи української загальнолітературної мови. Системність структури термінолексики визначена в кількох аспектах.