(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті розглядається явище семантичної трансформації лексеми «могила» в її образно-концептуальному використанні, інтерпретується взаємодія концептів ХАТА / МОГИЛА як опозитивного біному.