(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті порушено актуальні проблеми вивчення української мови іноземними громадянами на підготовчому факультеті вищих навчальних закладів, схарактеризовано основні підходи, методи навчання, визначено перспективи розвитку окресленого аспекту методики.