(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті подано загальний аналіз проблематики конфліктології в сучасному мовознавстві на різних рівнях мови, схарактеризовано становлення філологічних досліджень у межах конфліктології, визначено перспективи розвитку лінгвоконфліктології в Україні як окремої галузі лінгвістичної науки.