(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті розглядається питання про залежність структур і семантики посесивних конструкцій від складу компонентів посесивного зв’язку, про роль цих компонентів у визначенні трансформаційного вектору посесивних одиниць.