(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2009)
У статті подається інтерпретація поетичного тексту в лінгвістичному аспекті. Наголошується на взаємодії образно-понятійного та мовного рівнів структури тексту. На прикладі лінгвістичного прочитання поезії М. Рильського показано роль одиниць різних рівнів мови у вираженні ідейно-художнього змісту.