(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2009)
У статті йдеться про один із засобів стилістичного синтаксису – риторичне питання. Функціонування риторичних питань розглядається на матеріалі власне інформаційного та коментарного різновидів інформаційного стилю. З’ясовується виражально-функціональний потенціал риторичних питань в аналізованих текстах.