(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2009)
У статті висвітлюються лінгводидактичні засади формування професійної компетентності майбутнього вчителя-словесника при опануванні методики навчання односкладного речення.