(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті визначено комунікативно-прагматичні та мовностилістичні параметри одного з обов’язкових компонентів дискурсної схеми інформаційних повідомлень. Описано конструктивні та семантичні особливості структур на позначення джерела повідомлення.