(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті порушено проблему взаємозв’язку буття і мови в контексті вчення Людвіга Вітгенштейна. Лінгвістична філософія пояснює відношення буття і мови, виходячи з пріоритету мови над мисленням. Наголошено на значущості ідеї лінгвістичної філософії для сучасної науки, зокрема для розробки в лінгвістиці концепції мовної картини світу.