(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті розглянуто найчастотніші семантичні групи англійських запозичень, характерні для публіцистичних текстів, визначено їх номінативну функцію та особливості вживання англіцизмів кожної семантичної групи у порівнянні з текстами інших стилів. Вплив англіцизмів на лексичну систему української мови також представлено в роботі.