(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті порушено проблему функціонально-стильового статусу мовлення засобів масової інформації, розглянуто внутрішньостильовий розподіл інформаційного та публіцистичного стилів, окреслено перспективи досліджень інформаційних та публіцистичних жанрів у зв’язку з активізацією суспільно-політичного життя.