(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті виявлено функціонально-прагматичний потенціал розмовно-просторічної лексики в текстах української постмодерної прози, а також показано засоби його реалізації. Доведено зумовленість вибору стилістичних засобів лексики специфікою постмодерних текстів; простежено взаємозв’язок між лексико-стилістичними засобами й основними засадами постмодерної лексики.