(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті йдеться про композити-кольороназви в поетичній спадщині Івана Драча, виявлено їхні функціональні можливості. Такі деривати сприяють творенню нових поетичних образів, зростанню естетичної, художньо-пізнавальної цінності поетичного слова.