(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті проаналізовано словотвірну структуру нових прикметників, охарактеризовано твірну базу ад’єктивного новотворення, яка зростає передусім за рахунок нових запозичень і скорочень.