(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті досліджено шляхи формування структури і розвиток семантики конфіксальних дериватів з афіксами об-…-ок, над-…-ок, від-…-ок та про-…-ок протягом писемного періоду розвитку української мови.