(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті розглядаються лінгвостилістичні риси словесного образу як основного засобу реалізації естетичної функції мови. Основна увага приділяється з’ясуванню специфіки мовного механізму утворення тропів через незвичну сполучуваність слів, що забезпечує актуалізацію художнього вислову