(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
Дослідження присвячено аналізу семантико-синтаксичних та функціональних особливостей спонукальних конструкцій у текстах церковних проповідей, розгляду мовних засобів на позначення спонукальності.