(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті розглянуто особливості сюжету, художню своєрідність роману сучасного австрійського письменника Крістофа Рансмайра «Останній світ», який вважається одним із найкращих досягнень літератури постмодернізму.