(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
Вивчення мовних особливостей газет засвідчує посилення емоційно-оцінної функції газетних заголовків завдяки оригінальним синтаксичним конструкціям, залучення арсеналу лексико-фразеологічних засобів та стилістичних прийомів.