(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті розглянуто можливості використання автентичних текстів та їх роль для формування полікультурної комунікативної компетенції в процесі викладання шкільного курсу німецької мови.