(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті обґрунтовано важливість правильного вибору тем і країнознавчого матеріалу для занять з англійської мови на І-ІІ курсах філологічних факультетів. Визначено дидактичні умови реалізації міжкультурних факторів, які треба враховувати при викладанні іноземної мови.