(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті розглянуто навчально-мовленнєві ситуації, які сприяють усвідомленому й ефективному формуванню навичок діалогічного мовлення молодших школярів.