(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2017)
У статті йдеться про художнє осмислення концептів людина / історія в романі Григорія Гусейнова «Тіні забутого парку». Твір належить до зразків літератури нон-фікшн, ґрунтується на документальних фактах, зібраних письменником-краєзнавцем. Акцентовано на майстерності автора у відображенні подій минулого. Історична доба у творі розкривається через відтворення життєвої долі людини.