(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2017)
У запропонованій статті визначено роль бажальних речень як ефективного засобу спонукання, заохочення споживача до реалізації запрограмованої мети реклами, виявлено різновиди таких структур, частотність їх уживання та виконувану комунікативно-прагматичну функцію.