(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2019)
У статті проаналізовано структурні особливості мікротопонімів села Великі Дідушичі Стрийського району Львівської області. У результаті дослідження виявлено складені двослівні, багатослівні та прийменникові мікротопоніми. Серед складених двослівних конструкцій виділено три структурно-словотвірні моделі: прикметник + іменник, числівник + іменник, іменник +іменник. З’ясовано, що значна частина мікротопонімів села Великі Дідушичі – прийменникові сполуки, які характеризують об’єкт за різними ознаками. У ході роботи здійснено кількісний аналіз мікротопонімів.