(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто лінгвістичний аспект передвиборчих дебатів між П. Порошенком та В. Зеленським крізь призму аналізу вербалізованих прецедентних феноменів (прецедентних текстів і прецедентних ситуацій). Окреслено місце та ознаки теледебатів у політичному дискурсі. З’ясовано змістовні та типологійні риси прецедентних текстів та прецедентних ситуацій, їхні способи актуалізації в усному політичному мовленні.