Методологічні засади інтенсивного навчання усного професійного мовлення студентів факультету хореографічної освіти (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2016)
У статті досліджено методичні основи інтенсивного навчання усного професійного мовлення й особливості формування англомовної лінгвістичної компетенції студентів хореографічного факультету. Обґрунтовано доцільність адаптації принципів комунікативно-когнітивного підходу до умов навчання майбутніх хореографів до умов навчання англійської мови професійного спілкування та визначено ключові методичні принципи формування англомовної лінгвістичної мовної компетенції студентів. Розглянуто сучасні технології у викладанні англійської мови у вищій школі.
Keywords: методичні особливості; англомовна лінгвістична компетенція в усному мовленні; студенти-хореографи; принципи навчання