Культурно-національна інформація фразеологізмів зі значенням надмірної кількості (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті аналізуються фразеологізми зі значенням «дуже, надмірно, надміру багато, виявляється їх диференціація у вживанні у зв’язку з обраними образами, компонентами-лексемами і яскраво вираженою оцінкою, що несе додаткову національно-культурну інформацію.
Keywords: фразеологізм; надмірна кількість; культурна інформація; оцінка; експресивність