Переклад і нормативні аспекти перекладу (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
Стаття присвячена теоретичним питанням перекладу. Автор детально розглядає нормативні аспекти перекладу та їх роль в оцінюванні тексту перекладу.
Keywords: переклад; нормативний аспект; норма