Склад та функціонування одоративної лексики в творах І. Нечуя-Левицького (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
Лексика сприйняття постійно перебуває в колі уваги науковців. У статті розглядається функціонування одоративної лексики в творчості І. Нечуя-Левицького, визначені словотвірні гнізда з певними коренями та відповідні тематичні групи лексем із семантикою «запах».
Keywords: тематичні групи; запах; одоративна лексика; похідні; корінь