Проблема значення мовних одиниць у сучасній лінгвістичній парадигмі (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
Статтю присвячено проблематиці значення у лінгвістичних дослідженнях, його філософському та логічному потлумаченню. Головну увагу зосереджено на питаннях значення одиниць лексико-семантичного рівня, їхньої специфіки та варіантів реалізації. Простежено взаємозв’язок між значенням слова та речення, акцентовано на пріоритеті значення речення.
Keywords: значення; комунікація; речення; референція; семантика; слово; функція