Особливості синтаксичної деривації у військовій лексиці української мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті проведено комплексне дослідження формально-синтаксичних структур у назвах сучасного озброєння, амуніції, споруд.  З’ясовано основні тенденції та особливості синтаксичної деривації у військовій лексиці української мови.
Keywords: військова лексика; термінологічне словосполучення; синтаксична деривація