Реалізація темпоральної валентності дієсловами семантичного поля «аграрне виробництво (рослинництво)» (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті здійснюється аналіз темпоральної валентності дієслів семантичного поля «аграрне виробництво (рослинництво)», яка реалізується у семантичних позиціях «почати виконувати дію», «виконувати дію якийсь час», «закінчувати виконувати дію». Пояснюються причини, які впливають на маніфестацію темпоральних модифікацій в межах аналізованого нами семантичного поля.
Keywords: темпоральна валентність; дериват; семантичне поле; темпоральні модифікації