Принципи організації української медичної термінології на лексико-семантичному рівні (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглянуто й проаналізовано проблемні аспекти у творенні й функціонуванні українських медичних термінів на лексико-семантичному рівні.
Keywords: українська медична термінологія; полісемія (багатозначність); омонімія; паронімія; антонімія; синонімія; запозичення (іншомовні терміни); власне питома лексика