Віддзеркалення молодіжного мовлення у «глянцевій» пресі (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглянуто ознаки молодіжного мовлення, зокрема креативність, економність, різноманітність, ігровий характер, розпливчатість семантики тощо, що віддзеркалені в мові глянцевих журналів через різноманітні види мовної гри: фонетичні, графічні, словотвірні, лексичні, метатекстові тощо.
Keywords: глянцевий журнал; молодіжне мовлення; мовна гра