Концептуалізація лексеми «війна» в мовотворчості Олеся Гончара (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті проаналізовано концептуалізацію лексеми «війна» у творах Олеся Гончара. Основну увагу приділено мовному вираженню трагедійності війни.
Keywords: війна; лексема; концептуалізація; світоглядний смисл; позиція; семантика