Особливості повтору в текстах українських замовлянь (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
Стаття присвячена дослідженню лексичного та синтаксичного повтору в текстах українських народних замовлянь. Проаналізовано особливості функціонування цих видів повтору як структурно-семантичного засобу організації замовних текстів. Розглянуто логічний зміст, граматичну зумовленість використання повтору в структурі замовлянь.
Keywords: лексичний та синтаксичний повтор; семантика; українські замовляння; текст