Фольклорна свідомість сну: особливості функціонування (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
Стаття присвячена дослідженню структурних особливостей народного сонника (сну, сновидіння) з позиції проявів у ньому національного менталітету та відображення фрагментів національного характеру українського народу. У статті подається аналіз сновидінь за класифікацією народного сну, запропонованою Миколою Дмитренком.
Keywords: сон; сновидіння; класифікація; видіння; народ; менталітет