Проектні технології в підготовці вчителів-словесників (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті обґрунтовано значення проектних технологій у підготовці вчителів-словесників. Визначено їх мету, сутність і зміст, типологічні ознаки. Запропоновано критерії оцінювання проектної діяльності студентів та  етапи упровадження проектної технології в межах системного підходу від першого до п’ятого курсів. Акцентовано на перевагах проектної діяльності для ВНЗ загалом та, майбутніх вчителів-словесників зокрема.
Keywords: проект; проектні технології; проектна діяльність; учитель-словесник; системний підхід