Комунікативний підхід до навчання української мови як іноземної на основному етапі (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті проаналізовано погляди науковців щодо визначення поняття «підхід». Основну увагу зосереджено на комунікативному підході, визначено його сутність та переваги на основному етапі вивчення української мови як іноземної.
Keywords: підхід; комунікативний підхід; українська мова як іноземна; основний етап вивчення української мови