Особливості навчання читання фахових текстів на немовних спеціальностях вищого педагогічного закладу (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглядаються особливості розвитку навичок читання та перекладання фахового тексту, проаналізовано труднощі, з якими стикаються студенти під час роботи з фаховою термінологією, обґрунтовано основні методи роботи з професійно зорієнтованими текстами.
Keywords: фаховий текст; переклад фахового тексту; фахова термінологія