Питання проектування лінгвокультурологічних прирощувань у шкільному курсі російської мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розкрито сутність лінгвокультурологічних прирощувань до основного матеріалу у процесі вивчення російської мови, розглянуто питання проектування залучення лінгвокультурологічного матеріалу.
Keywords: навчання мови; мова; культура; культурно-мовна компетенція; проектування