Типи комунікативної поведінки індивідуумів на стадії розвитку міжособистісного конфлікту (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті описано три типи мовної поведінки осіб на стадії розвитку міжособистісного конфлікту. Визначено, що перший тип зумовлюється розумінням його учасниками переходу конфлікту з латентного стану у відкрите протистояння, другий – їх усвідомленням ескалації конфлікту, третій – розпізнається за наявністю фази апогею.
Keywords: міжособистісний конфлікт; комунікативна поведінка; стадія розвитку конфлікту; текст