Конотативний аспект дієслівної номінації в сучасній німецькій мові (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглянуто зміст поняття «конотація», сутність і компоненти конотативного значення слова. Проаналізовано особливості та динаміка конотативного процесу в лексико-семантичних групах дієслів німецької мови.
Keywords: конотація; конотативне значення; денотативне значення; емоційний; оцінний; експресивний компонент; дієслово