Своєрідність поетичної творчості Георга Тракля – австрійського поета епохи раннього експресіонізму (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглядається вплив на формування світогляду поета трагічного життєвого і творчого шляху, своєрідність та неповторність поетики кольору, унікальність світобачення і світовідчуття поета, лейтмотивні теми траклівської лірики, новаторство Георга Тракля в царині поетичної мови.
Keywords: поетика кольору; новаторство; своєрідність; теми; мотиви; унікальна поетична мова